Over Gewoon Bouwen

 

Als Twentse bouwer in hart en nieren zijn we altijd bezig met waar we goed in zijn: Bouwen. Zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie als onderhoud. Van complete woning tot schuur, veranda, dakkapel of erker. Uiteraard alles geheel naar uw wens. Met ons vakmanschap durven wij alles aan, met plezier. Ongeacht omvang of complexiteit. Onderscheidend, met oog voor detail en omgeving.

 

Gewoon Bouwen is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Deze organisatiestructuur zorgt ervoor dat we flexibel zijn en snel kunnen anticiperen op uw vragen. Ook spreekt u hierdoor snel met de juiste persoon binnen onze organisatie, iets dat wel zo prettig is! De sectoren waar Gewoon Bouwen werkzaam is, zijn ruim in diversiteit. Wonen, zorg, industrie, kantoren zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie worden bediend. Dit brengt met zich mee dat de opgebouwde kennis en kunde breed is. Alle specifieke kennis uit de verschillende sectoren worden ingebracht, waardoor elk soort project volle optimalisatie krijgt.

 

Gewoon Bouwen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een veelzijdige onderneming die breed in de sector werkzaam is. Ons werkgebied is naast de regio noord/oost verbreed doordat het werkgebied is uitgebreid naar het midden en westen van het land. Dit is mogelijk vanwege de verhoudingen kennis, kwaliteit, no-nonsens mentaliteit en prijsniveau en omdat opdrachtgevers hun vertrouwen geven en ons in het hele werkgebied opdrachten gunnen.

 

Waarborgen
Veiligheid, milieu, duurzaamheid, borging en certificeringen zijn voor ons vanzelfsprekend. Daarom voor u een hele zorg minder. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, VCA**, FSC en KOMO. Allemaal borgingen die onder externe controle staan, zodat u er van verzekerd bent dat het voor u goed geregeld is. Binnen ons bedrijf zijn wij aangesloten bij Woningborg, zodat u zich ook financieel geen zorgen hoeft te maken.

Portfolio

Contact

Gewoon Bouwen

G. v.d. Muelenweg 16
Nijverdal
T (0548) 623 940
E info@gewoonbouwen.nl
F facebook.com/gewoonbouwen